fb tw

Inloggen

Na registratie en verificatie van je mailadres kunt je HIER INLOGGEN om je eigen abonnement(en) beheren.

Belangrijk

Intersport Daka aakz Dogger Lumen

[X]

De vereniging Openluchtbad Zwolle bestaat dit jaar 25 jaar. De grondleggers van de vereniging hebben samen met veel wijkbewoners in 1992 sluiting van het bad weten te voorkomen door een maandenlange bezetting van het bad. Het feit dat we al zo lang bestaan zegt iets over de enorme betrokkenheid bij ons bad en daar zijn we trots op. Daar willen we jullie voor bedanken!

De basis van het voortbestaan van het bad is de abonnementsstructuur gekoppeld aan het doen van 6 uur vrijwilligerswerk per hoofd lid per seizoen. Al jaren krijgen we dit met gemiddeld 1900 hoofdleden voor elkaar. Dat is de kracht van onze vereniging.

De laatste jaren merken wij echter dat er leden zijn die niet of niet volledig voldoen aan hun vrijwilligerswerk.

Dat betekent dat anderen dubbele diensten draaien om het ontstane gat op te vangen of dat we simpelweg geen toezicht hebben. Dat vinden we als bestuur niet acceptabel.

Vanaf dit jaar zullen we mensen die niet komen opdagen voor hun vrijwilligerswerk actief benaderen. Leden die vorig jaar geen enkele keer kwamen opdagen voor hun vrijwilligerswerk gaan we bellen als bestuur. Om met elkaar afspraken te maken voor dit seizoen. Zie het als een formele waarschuwing. Mocht dit niet gaan werken dan zullen we strengere maatregelen nemen. Lid zijn en je bijdrage leveren aan het runnen van het bad zijn de kurk waarop wij drijven. We gaan er vanuit dat elk lid zich inzet voor het Openluchtbad; op naar de volgende 25 jaar!